Loading color scheme

Nyertes pályázóknak

Amennyiben az Ön pályázata nyert, figyelmébe ajánljuk az alábbiakat: 

   • Segítjük Önt abban az esetben, amennyiben a nyertes projektjét valamilyen ok miatt nem kívánja, ill. nem tudja megvalósítani vagy ha a fenntartási időszak alatt olyan problémái merültek fel, amelyek veszélyeztetik a vállalt kötelezettséget teljesülését. A pályázat (a kiíró jóváhagyása mellett, a nyertes cég megvásárlása nélkül) átruházható akár a megvalósítási, akár a fenntartási időszakban, ezáltal megszabadulhat a Támogatási Szerződésben tett vállalások (pl. kötelező létszámtartás, béremelés) következményeitől és az ezzel járó negatív diszkriminációtól. További információért kérem, keressen minket az info@european.hu e-mail címen.
   • Közbeszerzési eljárásköteles a beruházása? A mindenkori értékhatár feletti elnyert támogatás esetében kötelező közbeszerzési eljárás lefolytatására van szükség, amely szakértői közreműködést igényel. Intézetünk teljes körű szakmai segítséget nyújt a teljes folyamat lebonyolításához. Kollégáink állnak rendelkezésére a kozbeszerzes@european.hu e-mail címen.
   • Lehívná pályázati pénzét? A nyertes pályázatok kapcsán továbbra is segítjük Önt a megítélt támogatási összeg lehetőség szerint minél hamarabbi, sikeres lehívásában (elszámolásokat készítünk, jelentéseket írunk, helyszíni szemléken veszünk részt, stb.). A lehíváson túlmenően segítséget nyújtunk a fenntartási időszak alatti jelentések elkészítésében is. Kollégáim állnak rendelkezésére a monitoring@european.hu e-mail címen.
   • Finanszírozási gondjai vannak? A vissza nem térítendő támogatáson felüli rész kapcsán hitel- és lízing ügyintézéssel működünk közre a projekt teljes időszaka alatt. Kollégáim állnak rendelkezésére a finanszirozas@european.hu e-mail címen.