szolgáltatásaink
Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban nyújtjuk
 
pályázatírás
Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban kínáljuk. Szintén sikerdíjért vállaljuk - akár formailag, akár tartalmilag - elutasított pályázatának kezelését, átdolgozását és benyújtását.
 
tanácsadás
Célunk a hazai vállalkozások versenyképességének fokozása, vállalkozói és piaci ismereteik fejlesztése, növekedési esélyeik bővítése, valamint a felkészülésük elősegítése az EU-s követelményeknek való megfelelésre.
 
finanszírozás
Partnereinket teljes körű vállalati finanszírozás szolgáltatással is segítjük. Hitel konstrukciók esetében nem csak a standard termékeket, hanem egyedi lehetõségeket is biztosítani tudjuk.
pályázati híreink

Háromféle pályázat borászatoknak


“A 2017-es év a KKV kör részére egyértelműen fejlődési lehetőséget biztosított”


“A 2017-es év a KKV kör részére egyértelműen fejlődési lehetőséget biztosított”

Rólunk

Intézetünk, a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet fő tevékenysége pályázatírás, a hazai, társfinanszírozott és közvetlen brüsszeli támogatások bevonása a finanszírozásba, beruházási projektek finanszírozási tervének elkészítése, pályázatéletút követés. Intézetünk sikeres működésének bizonyítéka, hogy több, mint 12 éves működésünk során 3.000 db beadott pályázattal, közel 100 milliárd forintnyi támogatást számoltunk el partnereink részére,

Partnereink számára díjmentesen, az igényeiknek megfelelően figyeljük az aktuális pályázati kiírásokat, amelyekről rendszeresen hírlevélben tájékoztatjuk őket.

A pályázatot - amennyiben az illető vállalkozás megfelel a jogosultsági feltéteknek - egészen a pozitív döntésig díjmentesen kezeljük, hiszen a pályázatírási sikerdíjunk kizárólag nyerés esetén kerül kiszámlázásra.

Erősségünk, hogy üzletfeleinknek együttesen kínáljuk speciális vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos szaktudásunkat és széleskörű megoldásokat.

Miért válasszon minket?

  • Közel 100%-os nyerési aránnyal dolgozunk,
  • A pályázatok életútját saját fejlesztésű szoftver segítségével követjük,
  • Különböző Iparági menedzsment kiépítésén szerzett tapasztalattal bírunk,
  • Több, mint 10 éves tapasztalattal, 40 fős szakmai stábbal segítjük ügyfeleink versenyképességének növekedését,
  • Számíthat ránk ISO 9001, ISO 14001 és egyéb irányítási rendszerek kiépítésében is (független belső auditok lefolytatása és vezetőségi átvizsgálások kísérése),
  • Üzleti terveket, megvalósíthatósági tanulmányokat készítünk,
  • Legyen szó értékesítésről, gyártásról vagy éppen egy kooperációhoz szükséges megbízható partnerről segítségünkkel gyorsan és hatékonyan megtalálja a legmegfelelőbb üzlettársat (Szakmai partner közvetítése – kimagasló minőségű referenciával: gépforgalmazó, kivitelező, informatikai és képző cégek, stb.),
  • Nyertes pályázat(ok) kedvezményezett cseréjében szakmai közreműködést, tanácsadást biztosítunk,
  • Pénzügyi tanácsadás témakörben, Könyvelő – Könyvvizsgáló végzettséggel rendelkező kollégáink állnak rendelkezésére,
  • Új Duna-parti irodánkban minden igényt kielégítő infrastruktúrát biztosítunk partnereink részére.