szolgáltatásaink
Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban nyújtjuk
 
pályázatírás
Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban kínáljuk. Szintén sikerdíjért vállaljuk - akár formailag, akár tartalmilag - elutasított pályázatának kezelését, átdolgozását és benyújtását.
 
tanácsadás
Célunk a hazai vállalkozások versenyképességének fokozása, vállalkozói és piaci ismereteik fejlesztése, növekedési esélyeik bővítése, valamint a felkészülésük elősegítése az EU-s követelményeknek való megfelelésre.
 
finanszírozás
Partnereinket teljes körű vállalati finanszírozás szolgáltatással is segítjük. Hitel konstrukciók esetében nem csak a standard termékeket, hanem egyedi lehetõségeket is biztosítani tudjuk.
pályázati híreink

Háromféle pályázat borászatoknak


“A 2017-es év a KKV kör részére egyértelműen fejlődési lehetőséget biztosított”


“A 2017-es év a KKV kör részére egyértelműen fejlődési lehetőséget biztosított”

Kiemelt iparágak
Vegy- és gyógyszeripar:

A vegyipar ma már a magyar gazdaságon belül is a nagy súlyú ágazatok közé tartozik.

A hazai vegyipar az általa előállított termelési érték alapján a második helyen áll (a gépipar után, megelőzve az élelmiszeripart). A vegyipar jelentősége a távlatokban még nagyobb lehet. Bővülhet a szerepe a nyersanyag- és energiaforrások szűkülése, a környezetvédelem fokozott érvényesítése miatt. Mindez azt is jelzi, hogy a vegyipar legtöbb ágazata kutatás- és fejlesztésigényes, s csak megfelelő tudományos háttérrel és jelentős tőkével fejlődhet. A vegyiparban mindig kiemelkedő szerepet játszott a kőolaj-feldolgozó ipar, a mezőgazdasági igényeket kielégítő vegyipari termékek előállítása (műtrágya- és növényvédőszer-gyártás), a gyógyszeripar, valamint a műanyaggyártás és később a feldolgozás. 

A vegyipar ágazatai:  

 • Nehézvegyipar (kőolajipari anyagok, polimerek, műtrágyák és vegyipari alapanyagok gyártása)
 • Finomkémia (növényvédő szerek, pigmentek és festékek, granulátumok, ragasztók, tisztítószerek, műszálak és gyógyszeripari hatóanyagok )
 •  Gyógyszeripar (aktív gyógyszeripari hatóanyagok és gyógyszeripari végtermékek ) 

A vállalatok új termékek és technológiák kifejlesztésével és azok piaci bevezetésével próbálják versenyelőnyüket megszerezni és hosszabb távon fenntartani. Olyan társadalmi és gazdasági környezetben, ahol az innovációs tevékenység rendkívül költséges és ahol kritikus jelentőségű a megfelelő időpontban történő piacra lépés, a kooperáció megfelelő stratégiának tűnik a kutatás-fejlesztési költségek és kockázatok csökkentésére, valamint a fejlesztési tevékenység felgyorsítására.

Magas referenciákkal bíró partnereink a legkiemelkedőbb technológiák és megoldások alkalmazói, így az Ön vállalkozása fejlesztéséhez a megfelelő megoldásokat és ajánlásokat tudja – a tervezési, projekt-előkészítési, projekt menedzsmenti, valamint pályázatírási feladatokon kívül -  Intézetünkön keresztül elérni.  

MEGOLDÁSAINK

 • Pályázatírás fix díj nélkül, sikerdíjas konstrukcióban
 • Díjmentes pályázatfigyelés, előminősítés, szakmai tanácsadás
 • Teljes körű projektmenedzsmenttel, sikerdíjas alapon (elszámolások és módosítási kérelmek elkészítése, jelentések megírása, részvétel a helyszíni ellenőrzéseken, műszaki kivitelező és tervező közvetítése, pályázati monitoring (nyertes pályázatok támogatásának lehívása, jelentések elkészítése, stb.)
 • ISO 9001, ISO 14001 és egyéb irányítási rendszerek kiépítése is (független belső auditok lefolytatása és vezetőségi átvizsgálások kísérése)
 • Üzleti tervek, megvalósíthatósági tanulmányok készítése
 • Legyen szó értékesítésről, gyártásról vagy éppen egy kooperációhoz szükséges megbízható partnerről segítségünkkel gyorsan és hatékonyan megtalálja a legmegfelelőbb üzlettársat (Szakmai partner közvetítése – kimagasló minőségű referenciával: gépforgalmazó, kivitelező, informatikai és képző cégek, stb.)
 • Pénzügyi tanácsadás (könyvelő – Könyvvizsgáló, végzettséggel rendelkező kollégák közreműködésével)
 • Szakmai közreműködés, tanácsadás nyertes pályázat(ok) átadás-átvételében
 • Korábbi-akár formailag, akár tartalmilag-elutasított pályázatok átdolgozása és ismételt benyújtása sikerdíjas konstrukcióban
 • A pályázati életút követés - saját fejlesztésű szoftver segítségével
 • Teljes körű vállalati finanszírozási és egyedi hitel konstrukciós megoldások

Bármilyen kérdés esetén keresse bizalommal munkatársunkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Halek Gergely, projektmenedzser

Tel: +36 (1) 422-0700 | Fax: +36 (1) 422-0699
Mobil: +36 (70) 377-3852
E-mail: halek.gergely@european.hu